Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ТОМА ТОМОВ И ЙОРДАН ГЕРГОВ ОЧАКВАТ ДОГОВОРКА НА УСЛОВИЯТА ЗА ПОДКРЕПА…

. Партийни лидери боравят със слухове и "витаещи в пространството" информации

Странна пресконференция дадоха лидерите на партия "Европейска сигурност и интеграция" - Тома Томов и на "Обединена социалдемокрация" - Йордан Гергов. Предварителната информация, че тя е свързана с изборите, се оказа доста относителна. Лидерите на двете малки партии се оплакаха, че нямат чуваемост от централното ръководство на БСП. От столетницата не са готови с коалиционната си политика за предстоящите местни избори, защото още не са преминали конференциите в организациите им. Подобно е положението и във Враца. Гергов и Томов признаха, че все още не са постигнали договорка за условията си за подкрепа на настоящия кмет инж. Николай Иванов. Тома Томов дори намекна, че е загрижен от витаещите "в обществено пространство" информации за проблеми с големите проекти за водния цикъл и парка при пещерата "Леденика" и от отговорите на кмета зависи до голяма степен, дали ще получи подкрепата на двете малки партии. Въпреки, че и двамата политици обявиха че това "не е рекет" и "не е извиване на ръце", остана впечатлението, че се надяват с тези скрити козове, получени от "информация от общественото пространство", да наклонят везните при евентуално предстоящо решение кого да подкрепят на местния вот. (Или по-точно - чрез кого да реализират партийните си предначертания).
До две седмици щяли да обявят кандидатите си за кметове, общински съветници и кого ще подкрепят за кмет там, където няма да издигат свои кандидати. В този срок се надяват и да бъдат поканени на среща и от инж. Николай Иванов.
На въпрос дали д-р Григор Томов е евентуалният им кандидат за кмет на Враца, не бе даден нито утвърдителен, нито отрицателен отговор.
На въпрос, дали ще подкрепят ДПС, ако не се получи коалицията с БСП, Тома Томов отговори, че има добри отношения с ръководителите на ДПС, но засега не са водени политически консултации. Но Томов смята ДПС за "национално отговорна партия".
От пресконференцията "стана ясно", че за предстоящите избори "Европейска сигурност и интеграция" на Тома Томов и "Обединена социалдемокрация" на Йордан Гергов все още нямат какво конкретно да изнесат пред медиите и избирателите. Но очакват покани… или оферти.

Стоян Стоянов

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM