Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"ПОЛОВИНАТА ОТ ВСИЧКИ
ПЪЛНОЛЕТНИ БЪЛГАРИ" ЛИ?

Е това се нарича "обслужване" на властта. Вижте как се тълкуват данните от проучване сред 1010 пълнолетни български граждани, проведено от 29 май до 4 юни:

"Половината от всички пълнолетни българи твърдят, че биха гласували с "да" за задължителното гласуване, а малко под една трета са против. Останалите се затрудняват да отговорят.
Мажоритарният елемент се подкрепя от две трети от всички, около една десета са против, а останалите се колебаят. Половината от българите обявяват, че биха гласували с "да" на въпрос за дистанционно гласуване по електронен път, малко под една трета са против, а останалите се затрудняват."
Нека някой да обясни, сред тези 1010 анкетирани, има ли (и колко) от Враца, Видин, Монтана, от Смолян, Кюстендил, Благоевград, Шумен, Кърджали…

Как утре да им вярваш на социологическите проучвания? Питат 1010 души, а обнародват: "Половината от всички пълнолетни българи твърдят, че…" половината от българите обявяват", " малко под една трета са против", "останалите се затрудняват…"(!)
Не половината от 1010, а половината от всички пълнолетни българи.."!
Социология ли, "парилогия" ли?!


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM